» Ana Menü
  » Ana Sayfa
  » Pasaport Bilgileri
  » Vize Rejim Tablosu
  » Seyahat Sağlık Sigortası
  » Turing Hizmetleri Hakkında
  » Vize İşlemleri
  » Grup Vizeleri
  » Münferit Vizeler
  » Schengen Vizesi
  » Vize Takip Sözleşmesi
  » Pro-Vize.com
  » Hakkımızda
  » İletişim

Yurtdışı Otel Rezervasyonu :
Yurtdışında hangi otellerde kalacağınızı biz size sunalım.
Vize Başvuru Talep Formu :
Vize işlemlerinizin takibini sizin yerinize biz üstlenelim.
  » Avustralya Vizesi

ÖNEMLİ BİLGİLER

- Avustralya Konsolosluğu başvuru esnasında tüm evrakları orjinal veya noter onaylı talep etmekte olup,mevcut evrakların dışında ek evrak da talep edebilir.

-Vize başvuruları pasaport boş olması durumunda 6-7 iş günü,eğer pasaportta A.B.D Vizesi veya herhangi bir Schengen Vizesi mevcutsa 1-2 iş gününde sonuçlanmaktadır,express vize uygulaması mevcut değildir.

-Bazı özel durumlarda elçilik doktorlarına muayene olmanız istenebilir.



KONSOLOSLUKLAR ve BAŞVURU BÖLGELERİ

  » Konsolosluklar Detaylar için Tıklayınız  

Büyükelçilik

Büyükelçilik Ankara

MNG Binası Uğur Mumcu Cad.

No:88 K:7

Gaziosmanpaşa/ANKARA

Konsolosluk

İstanbul Başkonsolosluğu

The Ritz Carlton Hotel K:2

Askerocağı Cad. No:15

Şişli/İSTANBUL

  » Başvuru Bölgeleri Detaylar için Tıklayınız  
ANKARA:Tüm Türkiye


VİZE ÇEŞİTLERİ

  » Ticari Vize Detaylar için Tıklayınız  

A-İşverenler İçin Gerekli Belgeler

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Avustralya Vize Başvuru Formu ( tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Avustralya'daki firmadan davetiye

- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Avustralya Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını,vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe

- Otel Rezervasyonu

- Ulaşım Rezervasyonu

- Şirket İmza Sirküleri

- Şirket Vergi Levhası

- Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli )

- Şirket Ticaret Sicil Gazetesi

- Şirket Banka Hesabı

- Ev Tapusu , Araç Ruhsatı ( Var ise )

- Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminalı( Tarafımızdan Yapılmaktadır ) 

B-Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Avustralya Vize Başvuru Formu ( tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Avustralya'daki firmadan davetiye

- Otel Rezervasyonu

- Ulaşım Rezervasyonu

- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Avustralya Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını,şirketteki görevinizi,masrafların nasıl karşılanacağını ve vize talebinizi belirten dilekçe.

- Şirket İmza Sirküleri

- Şirket Vergi Levhası

- Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli )

- Şirket Ticaret Sicil Gazetesi

- Ssk işe giriş bildirgesi

- Son 4 aylık maaş bordrosu ( Kaşeli - imzalı )

- Şirket Banka Hesap Cüzdanı  veya Banka Hesap Yazısı ( Hesap yazısı alındıgında şubenin imza sirküleri de gerekmektedir )

- Şahsi Banka Hesap Cüzdanı( Var ise )

- Ev Tapusu , Araç Ruhsatı ( Var ise )

- Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı ( Tarafımızdan Yapılmaktadır.

  » Turistik Vize Detaylar için Tıklayınız  

A-İşverenler İçin Gerekli Belgeler

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Avustralya Vize Başvuru Formu ( tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Avustralya Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış,seyahat detaylarınızı bildiren dilekçe

- Otel Rezervasyonu

- Ulaşım Rezervasyonu

- Şirket İmza Sirküleri

- Şirket Vergi Levhası

- Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli )

- Şirket Ticaret Sicil Gazetesi

- Şirket Banka Hesabı

- Ev Tapusu , Araç Ruhsatı ( Var ise )

- Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminalı( Tarafımızdan Yapılmaktadır ) 

B-Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Avustralya Vize Başvuru Formu ( tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Otel Rezervasyonu

- Ulaşım Rezervasyonu

- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Avustralya Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, izin tarihlerinizi belirten dilekçe

- Şirket İmza Sirküleri

- Şirket Vergi Levhası

- Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli )

- Şirket Ticaret Sicil Gazetesi

- Ssk işe giriş bildirgesi

- Son 4 aylık maaş bordrosu ( Kaşeli - imzalı )

- Şahsi Banka Hesap Cüzdanı( Orjinal )

- Ev Tapusu , Araç Ruhsatı ( Var ise )

- Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı ( Tarafımızdan Yapılmaktadır. )

C-Öğrenciler İçin Gerekli Belgeler 

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Avustralya Vize Başvuru Formu ( tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Davetiye veya Otel Rezervasyonu 

- Ulaşım Rezervasyonu

- Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi

- Avustralya Konsolosluğu Vize Departmanı'na hitaben yazılmış , seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe

- 18 Yaşını doldurmamış ise anne ve babadan seyahat izni için muvafakatname ( Noterden Orjinal )

- Ailenin Gelir Beyanı ( Aile işveren , çalışan  veya emekli ise yukarıda belirtilen belgeler temin edilecektir )

- Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı ( Tarafımızdan yapılmaktadır.)

D- Emekliler İçin Gerekli Belgeler

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Avustralya Vize Başvuru Formu ( tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Davetiye veya Otel Rezervasyonu

- Ulaşım Rezervasyonu

- Avustralya Konsolosluğu Vize Departmanı'na hitaben yazılmış , seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe

- Emekli Cüzdanı

- Gayrimenkul ( Ev , Arsa ) Tapuları

- Banka Hesap Cüzdanı ( Orjinal )

- Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı ( Tarafımızdan Yapılmaktadır.)

- Kredi Kartı Ekstreleri ( Son Aya Ait )

| Ülke Vizesi - İzmir Vize |

Pro-Vize.com | Vize İşlemleri & Vize Başvuruları
Mithatpasa Cad. No:1114 K:1 D:1 Güzelyalı-İZMİR


Bilet Bonus