» Ana Menü
  » Ana Sayfa
  » Pasaport Bilgileri
  » Vize Rejim Tablosu
  » Seyahat Sağlık Sigortası
  » Turing Hizmetleri Hakkında
  » Vize İşlemleri
  » Grup Vizeleri
  » Münferit Vizeler
  » Schengen Vizesi
  » Vize Takip Sözleşmesi
  » Pro-Vize.com
  » Hakkımızda
  » İletişim

Yurtdışı Otel Rezervasyonu :
Yurtdışında hangi otellerde kalacağınızı biz size sunalım.
Vize Başvuru Talep Formu :
Vize işlemlerinizin takibini sizin yerinize biz üstlenelim.
  » B.Arap Emirlikleri Vizesi

ÖNEMLİ BİLGİLER

-B.A.E Konsolosluğu sadece ticari vize başvurularını kabul etmekte olup,acentaları aracı olarak kabul etmemektedir.Acentamız bu konuda danışmanlık hizmeti vermektedir.

-Acentamız turistik vizelerde sizin adınıza başvuru yapma yetkisine sahiptir.

-Vize başvuruları 4-5 iş gününde sonuçlanmakta olup,express vize uygulaması mevcut değildir.



KONSOLOSLUKLAR ve BAŞVURU BÖLGELERİ

  » Konsolosluklar Detaylar için Tıklayınız  

Büyükelçilik

Büyükelçilik Ankara

Adres:Turan Güneş Bulvarı 15.Cadde 290 Sokak No:3

Sancak Mah.

Çankaya/ANKARA

Konsolosluk

İstanbul Başkonsolosluğu

Adres:Konaklar Mah.Meşeli Sok. No:11

Levent/İSTANBUL

  » Başvuru Bölgeleri Detaylar için Tıklayınız  

İSTANBUL:Tüm Türkiye

ANKARA:Tüm Türkiye



VİZE ÇEŞİTLERİ

  » Ticari Vize Detaylar için Tıklayınız  

1-İşverenler İçin Gerekli Belgeler

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş B.A.E Vize Başvuru Formu

- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, B.A.E Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe

- Şirket İmza Sirküleri

- Şirket Vergi Levhası

- Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli)

- Şirket Ticaret Sicil Gazetesi

- Şirket Banka Hesabı

- Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı

2- Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş B.A.E Vize Başvuru Formu

- B.A.E'deki Firmadan Davetiye

- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak,B.A.E Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe

- Şirket İmza Sirküleri

- Şirket Vergi Levhası

- Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi(Yeni tarihli)

- Ssk işe giriş bildirgesi

- Son 4 aylık maaş bordrosu ( Kaşeli - imzalı )

- Ssk Prim Dökümü ( Ssk'dan Orjinal alınacak )

- Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı

  » Turistik Vize Detaylar için Tıklayınız  
Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş B.A.E Vize Başvuru Formu

-Antetli kağıda yazılmış seyahat detaylarını belirten vize talep dilekçesi

-İş evraklarınız(Vergi levhası-İmza sirküleri-Faaliyet belgesi-Sicil gazetesi)

-S.S.K işe giriş bildirgesi(Çalışanlardan istenmektedir)

-Öğrenci belgesi

-Evlenme cüzdanı fotokopisi

-Emeklilerden,ev hanımlarından ve çalışmayanlardan ikametgah istenir.

 

| Ülke Vizesi - İzmir Vize |

Pro-Vize.com | Vize İşlemleri & Vize Başvuruları
Mithatpasa Cad. No:1114 K:1 D:1 Güzelyalı-İZMİR


Bilet Bonus