» Ana Menü
  » Ana Sayfa
  » Pasaport Bilgileri
  » Vize Rejim Tablosu
  » Seyahat Sağlık Sigortası
  » Turing Hizmetleri Hakkında
  » Vize İşlemleri
  » Grup Vizeleri
  » Münferit Vizeler
  » Schengen Vizesi
  » Vize Takip Sözleşmesi
  » Pro-Vize.com
  » Hakkımızda
  » İletişim

Yurtdışı Otel Rezervasyonu :
Yurtdışında hangi otellerde kalacağınızı biz size sunalım.
Vize Başvuru Talep Formu :
Vize işlemlerinizin takibini sizin yerinize biz üstlenelim.
  » Çek Cumhuriyeti Vizesi

ÖNEMLİ BİLGİLER

-Turistik ve ticari vize başvurularında acentamız sizin adınıza başvuru yetkisine sahiptir.Konsolosluk gerekli gördüğü takdirde görüşmeye çağırabilir.

-Vize başvuruları 4-5 iş gününde sonuçlanmakta olup,express vize uygulaması mevcut değildir.

 



KONSOLOSLUKLAR ve BAŞVURU BÖLGELERİ

  » Konsolosluklar Detaylar için Tıklayınız  

Büyükelçilik

Büyükelçilik Ankara

Adres:Kaptan Paşa Sokak No:15

Gaziosmanpaşa/ANKARA

Konsolosluk

İstanbul Başkonsolosluğu

Adres:Abdi İpekçi Cad.No:71

Maçka/İSTANBUL

  » Başvuru Bölgeleri Detaylar için Tıklayınız  

İSTANBUL:İstanbul-Ardahan-Artvin-Balıkesir-Bartın-Bayburt-Bilecik-Bolu-Bursa-Çanakkale-Çorum-Erzurum-Giresun-Gümüşhane-Kars-Kastamonu-Kırklareli-Kocaeli-Rize-Samsun-Sinop-Sakarya-Tekirdağ-Trabzon-Zonguldak

ANKARA:Bu şehirler dışındaki tüm şehirler



VİZE ÇEŞİTLERİ

  » Ticari Vize Detaylar için Tıklayınız  

1-İşverenler İçin Gerekli Belgeler

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Çek Cumhuriyeti Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Çek Cumhuriyeti'ndeki Firmadan Davetiye
( Çek Cumhuriyeti'nde görüşmeye gidilicek şirketten yetkilinin adı ve imzası ile şirketinm kaşesi bulunan ve antetli kağıda yazılmış davet mektubu) 

- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Çek Cumhuriyeti Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe

- Şirket İmza Sirküleri ( Orjinal ve bir adet fotokopi )

- Şirket Vergi Levhası ( Orjinal ( noter tastiklisi kabul edilir ) ve bir adet fotokopi )

- Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli , Orjinal ve bir adet fotokopi )

- Şirket Ticaret Sicil Gazetesi ( Orjinal ve bir adet fotokopisi )

- Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminalı( Tarafımızdan Yapılmaktadır ) 

- Şirket Banka Hesabı

-Konfirmeli Otel Rezervasyonu(Orjinal Otelden İstenmektedir)

2- Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Çek Cumhuriyeti Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Çek Cumhuriyeti'ndeki Firmadan Davetiye
( Çek Cumhuriyeti'nde görüşmeye gidilicek şirketten yetkilinin adı ve imzası ile şirketinm kaşesi bulunan ve antetli kağıda yazılmış davet mektubu) 

- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Çek Cumhuriyeti Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe

- Şirket İmza Sirküleri ( Orjinal ve bir adet fotokopi )

- Şirket Vergi Levhası ( Orjinal ( noter tastiklisi kabul edilir ) ve bir adet fotokopi )

- Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli , Orjinal ve bir adet fotokopi )

- Ssk işe giriş bildirgesi ( Orjinal ve bir adet fotokopi )

- Son 4 aylık maaş bordrosu ( Kaşeli - imzalı )

- Ssk Prim Dökümü ( Ssk'dan Orjinal alınacak )

-Konfirmeli Otel Rezervasyonu(Orjinal Otelden İstenmektedir)

- Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminalı( Tarafımızdan Yapılmaktadır ) 

  » Turistik Vize Detaylar için Tıklayınız  

1-İşverenler İçin Gerekli Belgeler

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Çek Cumhuriyeti  Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Otel Rezervasyonu

- Uçak Rezervasyonu

- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Çek Cumhuriyeti Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe

- Şirket İmza Sirküleri

- Şirket Vergi Levhası

- Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli )

- Şirket Ticaret Sicil Gazetesi

- Şirket Banka Hesabı

- Ev Tapusu , Araç Ruhsatı ( Var ise )

- Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminalı( Tarafımızdan Yapılmaktadır ) 

- Kredi Kartı Ekstreleri ( Son Aya Ait )

-Konfirmeli Otel Rezervasyonu(Orjinal Otelden İstenmektedir)

2- Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Çek Cumhuriyeti Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Otel Rezervasyonu

- Uçak Rezervasyonu

- Seyahat detaylarını ve vize talebini bildiren dilekçe

- Şirket İmza Sirküleri

- Şirket Vergi Levhası

- Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli )

- Şirket Ticaret Sicil Gazetesi

- Ssk işe giriş bildirgesi

- Son 4 aylık maaş bordrosu ( Kaşeli - imzalı )

- Şahsi Banka Hesap Cüzdanı

- Ev Tapusu , Araç Ruhsatı ( Var ise )

- Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı ( Tarafımızdan Yapılmaktadır. )

- Kredi Kartı Ekstreleri ( Son Aya Ait )

-Konfirmeli Otel Rezervasyonu(Orjinal Otelden İstenmektedir)

3- Öğrenciler İçin Gerekli Belgeler 

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Çek Cumhuriyeti Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Davetiye veya Otel Rezervasyonu 

- Uçak Rezervasyonu

- Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi

- Çek Cumhuriyeti  Konsolosluğu Vize Departmanı'na hitaben yazılmış , seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe

- 18 Yaşını doldurmamış ise anne ve babadan seyahat izni için muvafakatname ( Noterden Orjinal )

- Ailenin Gelir Beyanı ( Aile işveren ise veya çalışan işe yukarıda belirtilen belgeler temin edilecektir )

- Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı ( Tarafımızdan yapılmaktadır.)

- Kredi Kartı Ekstreleri ( Son Aya Ait )

4- Emekliler İçin Gerekli Belgeler

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Çek Cumhuriyeti  Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Davetiye veya Otel Rezervasyonu

- Uçak Rezervasyonu

- Çek Cumhuriyeti  Konsolosluğu Vize Departmanı'na hitaben yazılmış , seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe

- Emekli Cüzdanı

- Gayrimenkul ( Ev , Arsa ) Tapuları

- Banka Hesap Cüzdanı

- Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı ( Tarafımızdan Yapılmaktadır.)

- Kredi Kartı Ekstreleri ( Son Aya Ait )

| Ülke Vizesi - İzmir Vize |

Pro-Vize.com | Vize İşlemleri & Vize Başvuruları
Mithatpasa Cad. No:1114 K:1 D:1 Güzelyalı-İZMİR


Bilet Bonus