» Ana Menü
  » Ana Sayfa
  » Pasaport Bilgileri
  » Vize Rejim Tablosu
  » Seyahat Sağlık Sigortası
  » Turing Hizmetleri Hakkında
  » Vize İşlemleri
  » Grup Vizeleri
  » Münferit Vizeler
  » Schengen Vizesi
  » Vize Takip Sözleşmesi
  » Pro-Vize.com
  » Hakkımızda
  » İletişim

Yurtdışı Otel Rezervasyonu :
Yurtdışında hangi otellerde kalacağınızı biz size sunalım.
Vize Başvuru Talep Formu :
Vize işlemlerinizin takibini sizin yerinize biz üstlenelim.
  » Cezayir Vizesi

ÖNEMLİ BİLGİLER

-Cezayir Başkonsolosluğu pasaportlarında İsrail giriş çıkış kaşesi bulunan yolculara kesinlikle vize vermemektedir.

-Vize başvuruları 3-4 iş gününde sonuçlanmakta olup,express vize uygulaması mevcut değildir.



KONSOLOSLUKLAR ve BAŞVURU BÖLGELERİ

  » Konsolosluklar Detaylar için Tıklayınız  

Büyükelçilik

Ankara Büyükelçiliği

Adres:Şehit Ersan Cad.No:42

Çankaya/ANKARA

Konsolosluk

İstanbul Başkonsolosluğu

Adres:Süleyman Seba Cad.No:80 Akaretler

Beşiktaş/İSTANBUL

 

  » Başvuru Bölgeleri Detaylar için Tıklayınız  

İSTANBUL:Marmara ve Ege Bölgeleri

ANKARA:Akdeniz-Karadeniz-İç Anadolu-Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi



VİZE ÇEŞİTLERİ

  » Ticari Vize Detaylar için Tıklayınız  

1-İşverenler İçin Gerekli Belgeler

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Cezayir Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak,Cezayir Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe

-Cezayir'de görüşülen şirketten davetiye yazısı veya fax

- Şirket İmza Sirküleri ( Orjinal ve bir adet fotokopi )

- Şirket Vergi Levhası ( Orjinal ( noter tastiklisi kabul edilir ) ve bir adet fotokopi )

- Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli , Orjinal ve bir adet fotokopi )

- Şirket Ticaret Sicil Gazetesi ( Orjinal ve bir adet fotokopisi )

-Otel ve Uçak rezervasyonu

2- Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Cezayir Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak,Cezayir Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe

-Cezayir'de görüşülen şirketten davetiye yazısı veya fax

- Şirket İmza Sirküleri ( Orjinal ve bir adet fotokopi )

- Şirket Vergi Levhası ( Orjinal ( noter tastiklisi kabul edilir ) ve bir adet fotokopi )

- Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli , Orjinal ve bir adet fotokopi )

- Şirket Ticaret Sicil Gazetesi ( Orjinal ve bir adet fotokopisi )

-SSK işe giriş bildirgesi

-Maaş Bordrosu

-SSK aylık prim bordrosu

-Evli olanlardan evlilik cüzdanı veya vukuatlı nüfus kayıt örneği

-Otel ve Uçak rezervasyonu

| Ülke Vizesi - İzmir Vize |

Pro-Vize.com | Vize İşlemleri & Vize Başvuruları
Mithatpasa Cad. No:1114 K:1 D:1 Güzelyalı-İZMİR


Bilet Bonus