» Ana Menü
  » Ana Sayfa
  » Pasaport Bilgileri
  » Vize Rejim Tablosu
  » Seyahat Sağlık Sigortası
  » Turing Hizmetleri Hakkında
  » Vize İşlemleri
  » Grup Vizeleri
  » Münferit Vizeler
  » Schengen Vizesi
  » Vize Takip Sözleşmesi
  » Pro-Vize.com
  » Hakkımızda
  » İletişim

Yurtdışı Otel Rezervasyonu :
Yurtdışında hangi otellerde kalacağınızı biz size sunalım.
Vize Başvuru Talep Formu :
Vize işlemlerinizin takibini sizin yerinize biz üstlenelim.
  » Çin Vizesi

ÖNEMLİ BİLGİLER

-Çin Halk Cumhuriyeti yapılacak olan tüm vize başvurularında kendi seçmiş olduğu acentaları yetkili kılmıştır.Acentamız da tarafınıza adına başvuru yapma yetkisine sahiptir.

-Pasaporta kayıtlı çocuklardan da vize ücreti istenmektedir.

-Çin Halk Cumhuriyeti ,T.C Vatandaşlarına münferit olarak turist vizesi vermeye başlamıştır.

-Çin Halk Cumhuriyeti vizeleri 1 Aylık Tek Giriş veya 3 Aylık 2 giriş(Double) şeklinde vermektedir.

-Vize başvuruları 5 iş gününde sonuçlanmakta olup,express vize uygulaması mevcut değildir.

 



KONSOLOSLUKLAR ve BAŞVURU BÖLGELERİ

  » Konsolosluklar Detaylar için Tıklayınız  

Büyükelçilik

Ankara Büyükelçiliği

Adres:Gölgeli Sok.No:34

Gaziosmanpaşa/ANKARA

Konsolosluk

İstanbul Başkonsolosluğu

Adres:Mısırlı Caddesi Memduh Paşa Yalısı No:6/8 Kireçburnu

Tarabya/İSTANBUL

  » Başvuru Bölgeleri Detaylar için Tıklayınız  

İSTANBUL:İstanbul-Balıkesir-Bursa-Çanakkale-Edirne-İzmir-Kocaeli-Kırklareli-Tekirdağ-Manisa-Yalova

ANKARA:Bu şehirler dışındaki tüm şehirler



VİZE ÇEŞİTLERİ

  » Ticari Vize Detaylar için Tıklayınız  

1-İşverenler İçin Gerekli Belgeler

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Çin Halk Cumhuriyeti Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Çin Halk Cumhuriyeti Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe

- Şirket İmza Sirküleri ( Orjinal ve bir adet fotokopi )

- Şirket Vergi Levhası ( Orjinal ( noter tastiklisi kabul edilir ) ve bir adet fotokopi )

- Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli , Orjinal ve bir adet fotokopi )

- Şirket Ticaret Sicil Gazetesi ( Orjinal ve bir adet fotokopisi )

-Çin'deki Belediye'nin dış ilişikiler servisinden onaylı ORJİNAL davetiye

-Gidiş-Dönüş Uçak Bileti

-Konfirmeli Otel Rezervasyonu

2- Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Çin Halk Cumhuriyeti Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

-Çin'deki görevli olarak gidilicekşirket tarafından Çin'deki Belediye'nin dış ilişikiler servisinden onaylı ORJİNAL davetiye

-Çin tarafından verilen iş durumunu bildirir izin belgesi ya da Uzman Belgesi

-İşyeri Kanıt Belgesi

-Çin Halk Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca onaylanan Çin Halk Cum.Yabancı çalışma belgesi veya Yabancı Uzman görevlendirme Teyit Belgesi(Orjinali)

-Türkiye'deki Devlet Hastaneleri tarafından verilen sağlık raporu

  » Turistik Vize Detaylar için Tıklayınız  

 

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Çin Halk Cumhuriyeti Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Çin Halk Cumhuriyeti Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe

-Cumhuriyet Savcılığından alınmış orjinal Sabıka Kaydı

-Banka hesap cüzdanı(hareketli ve güncel)

-Gidiş-Dönüş uçak ve otel rezervasyonu

-T.C Kimlik numarası yazılı bulunan kimlik fotokopisi


 

| Ülke Vizesi - İzmir Vize |

Pro-Vize.com | Vize İşlemleri & Vize Başvuruları
Mithatpasa Cad. No:1114 K:1 D:1 Güzelyalı-İZMİR


Bilet Bonus