» Ana Menü
  » Ana Sayfa
  » Pasaport Bilgileri
  » Vize Rejim Tablosu
  » Seyahat Sağlık Sigortası
  » Turing Hizmetleri Hakkında
  » Vize İşlemleri
  » Grup Vizeleri
  » Münferit Vizeler
  » Schengen Vizesi
  » Vize Takip Sözleşmesi
  » Pro-Vize.com
  » Hakkımızda
  » İletişim

Yurtdışı Otel Rezervasyonu :
Yurtdışında hangi otellerde kalacağınızı biz size sunalım.
Vize Başvuru Talep Formu :
Vize işlemlerinizin takibini sizin yerinize biz üstlenelim.
  » Rusya Vizesi

ÖNEMLİ BİLGİLER

- Moskova'ya iş seyahatine gidicek kişiler için Rusya Federal Dışişleri Bakanlığı konsolosluk şubesinden verilen davetiye gerekmektedir.Diğer şehirlere gidicekler için ise Rusça veya İngilizce olarak yazılmış,üzerinde gönderen şahsın açık ismi veya şirket kaşesi,davet edilen şahsın kimlik,adres bilgileri ve seyahat detaylarının belirtildiği imzalı bir davetiye olmalıdır.

-Acentamız sizin adınıza başvuru yapma yetkisine sahiptir.

-Turist vize başvuruları 1-2 iş gününde sonuçlanmakta olup,express vize uygulaması mevcut değildir.



KONSOLOSLUKLAR ve BAŞVURU BÖLGELERİ

  » Konsolosluklar Detaylar için Tıklayınız  

Büyükelçilik

Büyükelçilik Ankara

Adres:Karyağdı Sokak No:5

Çankaya/ANKARA

Konsolosluk

İstanbul Başkonsolosluğu

Adres:İstiklal Caddesi No:443

Tünel-Beyoğlu/İSTANBUL

  » Başvuru Bölgeleri Detaylar için Tıklayınız  

İSTANBUL:Tüm Türkiye

ANKARA:Tüm Türkiye



VİZE ÇEŞİTLERİ

  » Ticari Vize Detaylar için Tıklayınız  

1-İşverenler İçin Gerekli Belgeler

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Rusya Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Rusya'daki Firmadan Davetiye
( Rusya'da görüşmeye gidilicek şirketten yetkilinin adı ve imzası ile şirketinm kaşesi bulunan ve antetli kağıda yazılmış davet mektubu) 

- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Rusya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe

- Şirket İmza Sirküleri ( Orjinal ve bir adet fotokopi )

- Şirket Vergi Levhası ( Orjinal ( noter tastiklisi kabul edilir ) ve bir adet fotokopi )

- Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli , Orjinal ve bir adet fotokopi )

- Şirket Ticaret Sicil Gazetesi ( Orjinal ve bir adet fotokopisi )

- Şirket Banka Hesabı

-Konfirmeli Otel Rezervasyonu(Orjinal Otelden İstenmektedir)

2- Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Rusya Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Rusya'daki Firmadan Davetiye
( Rusya'da görüşmeye gidilicek şirketten yetkilinin adı ve imzası ile şirketinm kaşesi bulunan ve antetli kağıda yazılmış davet mektubu) 

- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Rusya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe

- Şirket İmza Sirküleri ( Orjinal ve bir adet fotokopi )

- Şirket Vergi Levhası ( Orjinal ( noter tastiklisi kabul edilir ) ve bir adet fotokopi )

- Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli , Orjinal ve bir adet fotokopi )

- Ssk işe giriş bildirgesi ( Orjinal ve bir adet fotokopi )

- Son 4 aylık maaş bordrosu ( Kaşeli - imzalı )

- Ssk Prim Dökümü ( Ssk'dan Orjinal alınacak )

-Konfirmeli Otel Rezervasyonu(Orjinal Otelden İstenmektedir)

  » Turistik Vize Detaylar için Tıklayınız  
 -Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Rusya Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

-Konfirmeli Otel Rezervasyonu(Orjinal Otelden İstenmektedir)

| Ülke Vizesi - İzmir Vize |

Pro-Vize.com | Vize İşlemleri & Vize Başvuruları
Mithatpasa Cad. No:1114 K:1 D:1 Güzelyalı-İZMİR


Bilet Bonus