» Ana Menü
  » Ana Sayfa
  » Pasaport Bilgileri
  » Vize Rejim Tablosu
  » Seyahat Sağlık Sigortası
  » Turing Hizmetleri Hakkında
  » Vize İşlemleri
  » Grup Vizeleri
  » Münferit Vizeler
  » Schengen Vizesi
  » Vize Takip Sözleşmesi
  » Pro-Vize.com
  » Hakkımızda
  » İletişim

Yurtdışı Otel Rezervasyonu :
Yurtdışında hangi otellerde kalacağınızı biz size sunalım.
Vize Başvuru Talep Formu :
Vize işlemlerinizin takibini sizin yerinize biz üstlenelim.
  » Sırbistan Vizesi

ÖNEMLİ BİLGİLER

- Sırbistan Başkonsolosluğu daha önceden pasaportunda Schengen Vizesi bulunmayan kişilerden ticari evraklarının orjinalleri isteyebilir.

-Acentamız sizin adınıza başvuru yapma yetkisine sahiptir,ancak Konsolosluk istediği takdirde görüşmeye çağırabilir.

-Vize başvuruları 4-5 iş gününde sonuçlanmakta olup,express vize uygulaması mevcut değildir.



KONSOLOSLUKLAR ve BAŞVURU BÖLGELERİ

  » Konsolosluklar Detaylar için Tıklayınız  

Büyükelçilik

Büyükelçilik Ankara

Adres:Paris Caddesi No:47

Kavaklıdere/ANKARA

Konsolosluk

İstanbul Başkonsolosluğu

Adres:1.Gazetecielr Sitesi 23 Temmuz Sokak No:3

Esentepe/İSTANBUL

  » Başvuru Bölgeleri Detaylar için Tıklayınız  

İSTANBUL:Tüm Türkiye

ANKARA:Tüm Türkiye



VİZE ÇEŞİTLERİ

  » Ticari Vize Detaylar için Tıklayınız  

1-İşverenler İçin Gerekli Belgeler

 -Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Sırbistan Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Sırbistan'daki firmadan davetiye

- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak,Sırbistan Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe

- Otel Rezervasyonu

- Şirket İmza Sirküleri

- Şirket Vergi Levhası

- Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli )

- Şirket Ticaret Sicil Gazetesi

- Şirket Banka Hesabı

- Ev Tapusu , Araç Ruhsatı ( Var ise )

- Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminalı( Tarafımızdan Yapılmaktadır ) 

2- Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Sırbistan Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır. )

- Sırbistan'daki firmadan davetiye

- Otel Rezervasyonu

- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Sırbistan Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , şirketteki görevinizi , masrafların nasıl karşılanacağını ve vize talebinizi belirten dilekçe.

- Şirket İmza Sirküleri

- Şirket Vergi Levhası

- Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli )

- Şirket Ticaret Sicil Gazetesi

- SSK işe giriş bildirgesi

-SSK aylık prim bordrosu

- Son 4 aylık maaş bordrosu ( Kaşeli - imzalı )

- Şirket Banka Hesap Cüzdanı  veya Banka Hesap Yazısı ( Hesap yazısı alındıgında şubenin imza sirküleri de gerekmektedir )

- Şahsi Banka Hesap Cüzdanı( Var ise )

- Ev Tapusu , Araç Ruhsatı ( Var ise )

- Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı ( Tarafımızdan Yapılmaktadır. )


  » Turistik Vize Detaylar için Tıklayınız  

1-İşverenler İçin Gerekli Belgeler

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Sırbistan Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Sırbistan Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış,seyahat detaylarınızı bildiren dilekçe

- Otel Rezervasyonu

- Ulaşım Rezervasyonu( Uçak , Feribot , vs ... )

- Şirket İmza Sirküleri

- Şirket Vergi Levhası

- Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli )

- Şirket Ticaret Sicil Gazetesi

- Şirket Banka Hesabı

- Ev Tapusu , Araç Ruhsatı ( Var ise )

- Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminalı( Tarafımızdan Yapılmaktadır ) 

- Kredi Kartı Ekstreleri ( Son Aya Ait )

2- Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Sırbistan Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Otel Rezervasyonu

- Ulaşım Rezervasyonu( Uçak , Feribot , vs ... )

- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Sırbistan Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, izin tarihlerinizi belirten dilekçe

- Şirket İmza Sirküleri

- Şirket Vergi Levhası

- Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli )

- Şirket Ticaret Sicil Gazetesi

- Ssk işe giriş bildirgesi

- Son 4 aylık maaş bordrosu ( Kaşeli - imzalı )

- Şahsi Banka Hesap Cüzdanı( Orjinal )

- Ev Tapusu , Araç Ruhsatı ( Var ise )

- Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı ( Tarafımızdan Yapılmaktadır. )

- Kredi Kartı Ekstreleri ( Son Aya Ait

| Ülke Vizesi - İzmir Vize |

Pro-Vize.com | Vize İşlemleri & Vize Başvuruları
Mithatpasa Cad. No:1114 K:1 D:1 Güzelyalı-İZMİR


Bilet Bonus